Werking

De praktijk is gelegen in het gebouw van Basic-Fit Lievegem en is bereikbaar via de hoofdingang. Eens je door de eerste dubbele deur bent en voor de draaipoorten staat, is de ingang van de behandelruimte aan de rechterkant. Je hebt dus geen Basic-Fit lidkaart nodig om bij B-Strong behandeld te kunnen worden. In de inkomhal is een plaats voorzien waarop je even kan wachten vooraleer jouw afspraak gepland staat.

Praktische zaken

Eerste afspraak maken

Om een eerste afspraak te maken, kan je steeds bellen of mailen. Je kan ook zelf een afspraak maken via de website. Dit gebeurt via een handige reservatietool. Er zijn steeds maar enkele sloten beschikbaar op de site omdat ik ook nog op andere plaatsen aan het werk ben. Vind je dus niet direct het tijdstip van jouw keuze, aarzel dan niet om eens te bellen of te mailen en wie weet kan ik je toch op het gewenste tijdstip ontvangen.

Wat breng je mee op de eerste afspraak?

Op de eerste afspraak breng je het voorschrift, een klever van de mutualiteit en eventuele verslagen van specialisten mee. 

Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, is het handig dat je als patiënt voor elke behandeling een eigen handdoek voorziet. Dit is ecologischer en even corona-proof als papier op de tafel leggen voor elke patiënt.

Parking

Wie met de auto komt, kan gratis gebruik maken van de parking van Basic-Fit Lievegem. We vragen om niet op straat te parkeren om hinder voor buurtbewoners te beperken. Indien je te vroeg aanwezig bent, vragen we om buiten of in de auto te wachten om de kans op besmetting minimaal te houden. Voor de fietsers is er ook een fietsenrek aanwezig, waar je zeker gebruik van mag maken. 

Corona maatregelen

Het Coronavirus is jammer genoeg nog altijd in het land. Daarom hanteert ook B-Strong enkele veiligheidsmaatregelen. Als je een van de symptomen vertoont, vragen we je om de afspraak te annuleren. Voor elke behandeling is het verplicht om je handen te ontsmetten met alcoholgel die B-Strong ter beschikking stelt. Kom liefst niet te vroeg en wacht in je auto of buiten tot het uur van je afspraak. Zo kunnen we samen werken aan de gezondheid en veiligheid van iedereen.

Tarieven en betaling

Sinds 1 juni 2022 ben ik een gedeconventioneerde therapeut. Dit betekent dat ik niet langer de tarieven volg die het RIZIV ons oplegt. Dit is niet geheel uit vrije wil maar eerder uit protest tegen de onwerkbare tarieven die ons opgelegd worden in de nieuwe conventie. Ik betreur ten zeerste dat u, als patiënt, de dupe moet zijn van de asociale politiek van het RIZIV maar deze stap is noodzakelijk voor de waardering van ons beroep.

Betalen hoeft niet na elke behandeling. We spreken samen af wat voor jou persoonlijk het gemakkelijkst is.

Locatie

B-Strong is gelegen tegenover de Intratuin in Lovendegem, in het gebouw van Basic-Fit Lievegem.