Kinesist nabij Waarschoot

Voor alle sportniveaus
Basic Fit-partner
Verschillende specialisaties

Als je een kinesist nodig hebt in de buurt van Waarschoot, kan je bij B-Strong in Lovendegem terecht. Ik help je graag met allerlei blessures of het verlichten van je rugpijn. Ik beschik namelijk over verschillende specialisaties en blijf altijd bijleren.  Met mijn kinesitherapie ben je in geen tijd weer klaar voor je dag.


Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

rugklachten

Ik help je deskundig verder als kinesist in regio Waarschoot


Of je mij nu nodig hebt om van je rugpijn af te raken of tips kan gebruiken van een professional, als sportkinesist uit Lovendegem sta ik voor je klaar. Of je nu beter wilt sporten of af wilt zijn van spierknopen, het kan allemaal bij mij. Als kine in regio Waarschoot kan ik je helpen via gewone kinesitherapie, sportbegeleiding en nog veel meer. Heb je daarnaast nood aan revalidatie voor of na een operatie? Dan help ik je graag verder met actieve kinesitherapie in de buurt van Waarschoot. Na je sessies bij mij, kom je er sterker uit. Ik deel ook regelmatig nieuws over mijn praktijk en opleidingen in Lievegem waar ik je mee kan assisteren.


Je kan rekenen op mijn kinesitherapie in de omgeving van Waarschoot


Ik sta voor je klaar in Lovendegem, zodat je zo snel mogelijk van je pijn en last verlost bent. Als kinesist ben ik trots op het werk dat ik voor jou doe in de regio Waarschoot. Mensen helpen is namelijk mijn passie en daarvoor leer ik altijd bij. Ik leer altijd nieuwe technieken, waarmee ik je kan assisteren. Dat is ook nuttig bij de actieve revalidatie, waardoor je er snel en efficiënt doorkomt. Revalideren gebeurt altijd op jouw tempo, zodat jij je op je gemak voelt.


Maak een afspraak in mijn praktijk in Lovendegem


Als kinesist in regio Waarschoot help ik je graag met de last van je lichaam te verminderen. Ik maak gebruik van mijn verschillende specialisaties in de kinesitherapie, zodat ik je op verschillende manieren kan verder helpen in mijn praktijk nabij Waarschoot. Neem dus snel contact op met mij via het telefoonnummer +32476727553 of via het e-mailadres info@b-strongkine.com!