Behandeling van rugklachten in Zomergem

Voor alle sportniveaus
Basic Fit-partner
Verschillende specialisaties

Voor de behandeling van je rugklachten kan je terecht in mijn praktijk in Zomergem, nabij Lievegem. Ik verhelp graag je rugklachten, zodat je weer met volle energie aan je dag kan beginnen. Mijn specialisatie in verschillende soorten kinesitherapie zorgen er dus voor dat je zeker geholpen wordt bij mij in Lovendegem.


Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

rugklachten

Ik voer de behandeling van je rugklachten deskundig uit in regio Zomergem


Niemand loopt graag rond met rugpijn. Daarbij wil ik je graag helpen in mijn praktijk B-Strong in Lovendegem. Ik gebruik verschillende technieken waarbij ik je rugpijn op een effectieve manier aanpak. Bovendien is iedereen welkom bij mij in Lovendegem, of je nu een niet-sporter, een occasionele sporter of een topsporter bent.  Ik pas voor iedereen met rugklachten mijn behandeling toe in Lovendegem, nabij Zomergem. Misschien heb je veel last van je rug doordat je een ongeluk hebt gehad. In dat geval kan ik je ook helpen met de revalidatie hiervan. Naast de behandeling van rugklachten, kan je ook een beroep doen op mij als sportkinesist. Ik help je in mijn praktijk in Lovendegem onder andere om sportblessures te vermijden.

Contacteer mij en je bent snel van je klachten af

Ik help je graag met de behandeling van je rugklachten in mijn praktijk in Zomergem. Zo ben je snel verlost van deze pijn, doordat ik mijn specialisaties toepas op jou. Contacteer mij door te bellen naar +32476727553 of stuur een e-mail naar info@b-strongkine.com! Ik ben ook bereikbaar via het contactformulier.