Actieve revalidatie in Lovendegem

Voor alle sportniveaus
Basic Fit-partner
Verschillende specialisaties

Zoek je een kine waarbij je terechtkan voor een actieve revalidatie in regio Lovendegem en Waarschoot? Dan zit je goed bij B-Strong in Lievegem. Ik help je om terug optimaal te kunnen sporten, net zoals ik help om zoveel mogelijk blessures te vermijden. Door mijn diverse specialisaties kan je ik gegarandeerd op de juiste manier verder helpen.


Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

rugklachten

Met mijn tips genietje van een goede actieve revalidatie in mijn praktijk in Lovendegem


Samen bekijken we wat jouw lichaam nodig heeft. Je wilt misschien heel snel gaan of juist wat trager. De juiste actieve revalidatie in mijn praktijk in Waarschoot en Lovendegem is voor iedereen anders. In mijn praktijk trainen we je om tot je doel te geraken, maar ik geef je ook tips mee om thuis je herstel te bevorderen. Als je wilt terug wilt sporten na je revalidatie, kan je bij mijn praktijk in Lievegem terecht voor sportbegeleiding. Heb je door je door de oorzaak van je revalidatie last van je rug? Dan ben je ook welkom en werk ik je rugklachten weg. Met mijn tips en actieve revalidatie nabij Waarschoot ben je er zo weer bovenop.


Neem contact op met mij en laat je begeleiden

Je vindt mij in Lovendegem, in de buurt van Waarschoot en Lievegem. Het is mijn passie en doel om jouw actieve revalidatie zo vlot mogelijk te laten verlopen. Leg een afspraak vast met mij door een e-mail te sturen naar info@b-strongkine.com, te bellen naar +32476727553 of door het contactformulier in te vullen. Ontdek alvast onze praktische informatie hoe je jou moet voorbereiden op je sessie.